دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

emam
سرمایه گذای برای تولید
07 آبان 1404 سایت قدیم English
bg

نام واحد : واحد تغذیه و رژیم درمانی

مسئول واحد : مرضیه خلیلی

مدرک تحصیلی : کارشناسی تغذیه -کارشناسی ارشد تغذیه و ورزش

وظیفه واحد :

  • مشاوره تغذیه و رژیم درمانی
  • نظارت بر خدمات غذایی

عملکرد واحد :

  1. -       تدوین برنامه عملیاتی واحد تغذیه و رژیم درمانی در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
  2. -       هماهنگی و همکاری با  بخش های اجرایی از جمله اعضاء تیم درمان، مدیریت پرستاری و کارکنان بخش تغذیه درجهت بهبود ارائه خدمات غذایی
  3. -       شرکت در دوره های آموزشی معاونت درمان به منظور ارتقا و روزامد کردن اطلاعات و مهارت های کارشناسان بخش
  4. -      برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های آموزشی بهداشت و تغذیه برای پرسنل واحد مدیریت خدمات غذایی با همکاری کارشناس بهداشت محیط
  5. -      برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی تغذیه ای برای کارکنان بیمارستان (پزشکان، پرستاران و...) با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان و سوپروایزر آموزشی
  6. -      تهیه و تدوین پمفلت آموزشی تغذیه جهت بیماران
  7. -      استقرار استاندارد های اعتباربخشی بخش تغذیه در بیمارستان
  8. -       تشکیل کمیته تغذیه بالینی و رژیم درمانی طبق زمانبندی
  9. -       مشاوره تغذیه و رژیم درمانی  بیماران بستری در بخش های درمانی علی الخصوص بخش های مراقبت های ویژه
  10. -   تنظیم پروتکل تهیه محلول های گاواژ با فرمولای تجاری مطابق با شرایط بیمار خصوصاً در بخش های ویژه و بیماران تحت حمایت ونتیلاتور
  11. -   نظارت بر تکمیل فرم ارزیابی اولیه تغذیه ای بیماران بستری توسط پرستاران بخش ها و تکمیل فرم ارزیابی تخصصی و ارائه ی مشاوره
  12. -   مشاوره تغذیه بیماران سرپایی در کلینیک(چاقی و لاغری کودکان و بزرگسالان، فشار خون، دیابت، تغذیه در دوران بارداری، شیردهی و بیماران کلیوی، کبد چرب و ...)
  13. -   نظارت بر فرآیند تهیه، دریافت و خرید مواد غذایی، انبارسازی ، آماده سازی و انتقال مواد طبق اصول مربوطه
  14. -   همکاری با واحد بهداشت محیط بیمارستان در راستای  نظارت بر وضعیت بهداشت و ایمنی خدمات غذایی ارایه شده در بیمارستان
  15. -   تنظیم برنامه غذایی بیماران و کارکنان مطابق با اصول تغذیه ای و سلامت
  16. -   جمع آوری آمار و داده های واحد تغذیه و ارسال دوره ای رضایتمندی از خدمات غذایی به معاونت درمان دانشگاه

 

 

 

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: